GDS akan Lapor Hasil Kewangan Suku Ketiga 2023 Sebelum Pembukaan Pasaran AS pada 22 November 2023

SHANGHAI, China, Nov. 08, 2023 — GDS Holdings Limited (“GDS Holdings”, “GDS” atau “Syarikat”) (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698), pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 tidak diaudit selepas penutupan pasaran Hong Kong dan sebelum pembukaan pasaran AS pada 22 November 2023.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab ke atas keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur AS pada hari Rabu, 22 November 2023 (9:00 malam waktu Hong Kong pada hari yang sama).

Peserta perlu melengkapkan pendaftaran dalam talian menggunakan pautan yang disediakan di bawah sekurang-kurangnya 15 minit sebelum masa permulaan yang dijadualkan. Setelah pendaftaran, peserta akan menerima maklumat akses ke sesi soal jawab termasuk nombor telefon, kod PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai sesi soal jawab.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:
https://register.vevent.com/register/BI34d590b1103e416582315842148dfce0

Tambahan pula, siaran langsung dan arkib web sesi soal jawab akan tersedia di laman sesawang hubungan pelabur Syarikat di http://investors.gds-services.com.

Mengenai GDS Holdings Limited

GDS Holdings Limited (NASDAQ: GDS; HKEX: 9698) ialah pemaju dan pengendali terkemuka pusat data berprestasi tinggi di China dan Asia Tenggara. Kemudahan Syarikat terletak strategik di hab ekonomi utama di mana permintaan untuk perkhidmatan pusat data berprestasi tinggi berpusat. Syarikat juga membina, mengendalikan dan memindahkan pusat data di lokasi lain yang dipilih oleh pelanggannya untuk memenuhi keperluan yang lebih luas. Pusat data Syarikat mempunyai keluasan ruang bersih, kapasiti kuasa, ketumpatan dan kecekapan yang tinggi, dan kelebihan ganda di semua sistem kritikal. GDS adalah neutral kepada pembekal rangkaian dan awan, yang membolehkan pelanggannya mengakses rangkaian telekomunikasi utama dan awan awam terbesar di PRC dan global, yang dihoskan di kebanyakan kemudahannya. Syarikat menawarkan penyewaan serentak dan pakej perkhidmatan nilai tambah termasuk perkhidmatan awan hibrid berurusan terus melalui sambungan persendirian ke awan awam terkemuka, perkhidmatan rangkaian berurusan dan, jika diperlukan, penjualan semula perkhidmatan awan awam. Syarikat mempunyai rekod penyampaian perkhidmatan selama 22 tahun, memenuhi keperluan beberapa pelanggan terbesar dan paling menuntut untuk perkhidmatan pusat data luaran di China.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

GDS Holdings Limited
Laura Chen
Telefon: +86 (21) 2029-2203
E-mel: ir@gds-services.com

Piacente Financial Communications
Ross Warner
Telefon: +86 (10) 6508-0677
E-mel: GDS@tpg-ir.com

Brandi Piacente
Telefon: +1 (212) 481-2050
E-mel: GDS@tpg-ir.com

GDS Holdings Limited