Dada akan Mengumumkan Kewangan Ketiga Suku Tahun 2023 yang Tidak Diaudit pada 14 November 2023

SHANGHAI, China, Nov. 08, 2023 — Dada Nexus Limited (“Dada” atau “Syarikat”) (NASDAQ: DADA), platform penghantaran dan runcit tempatan terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku ketiga berakhir 30 September 2023, pada Selasa, 14 November 2023, selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat.

Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan untuk membincangkan keputusan kewangan pada pukul 8:30 malam Waktu Timur pada Selasa, 14 November 2023 (9:30 pagi, Waktu Beijing pada Rabu, 15 November 2023).

Sila daftar terlebih dahulu ke persidangan melalui pautan di bawah dan sertai 10 minit sebelum persidangan bermula.

PRE-REGISTER LINK: https://s1.c-conf.com/diamondpass/10034783-hf7yt8.html

Setelah daftar, setiap peserta akan menerima butiran untuk persidangan, termasuk nombor talian, kod laluan dan PIN unik. Untuk menyertai persidangan, sila panggil nombor yang diberikan, masukkan kod laluan diikuti PIN anda, dan anda akan menyertai persidangan.

Panggilan balik telefon untuk persidangan akan tersedia selepas tamat persidangan sehingga 21 November 2023.

Nombor talian untuk panggilan balik adalah seperti berikut:

U.S./Canada
China Daratan
Hong Kong
PIN Panggilan Balik
1-855-883-1031
400-1209-216
800-930-639
10034783

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur laman web Dada di https://ir.imdada.cn/.

Mengenai Dada

Dada ialah platform terkemuka untuk runcit dan penghantaran tempatan secara dalam talian di China. Ia mengendalikan JDDJ, salah satu platform runcit tempatan terbesar di China untuk peniaga dan pemilik jenama, dan Dada Now, platform penghantaran tempatan terkemuka yang terbuka kepada peniaga dan penghantar individu merentasi pelbagai industri dan kategori produk. Dua platform Syarikat itu saling berhubung dan saling menguntungkan. Platform Dada Now membolehkan pengalaman penghantaran yang lebih baik bagi peserta di platform JDDJ melalui penyelesaian pemenuhan dan infrastruktur penghantaran secara dalam talian yang mudah dicapai dan kuat. Sementara itu, isi kandungan penghantaran secara dalam talian yang besar dari platform JDDJ meningkatkan isi kandungan dan ketumpatan untuk platform Dada Now.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.imdada.cn/.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” mengikut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “akan”, “dijangka”, “menjangkakan”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “anggaran” dan ungkapan serupa. Antara lain, kutipan dalam pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Dada juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan suku tahunan dan tahunan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC), laporan tahunan kepada pemegang saham, rilis akhbar dan bahan bertulis lain serta pernyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau kakitangan kepada pihak ketiga. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan, rancangan dan jangkaan Dada merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif dibelenggu risiko dan ketidakpastian tertentu. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Dada; perkembangan perniagaan, kewangan dan keputusan masa depan Dada; keupayaan Dada untuk mengekalkan hubungannya dengan pelabur strategik utama; keupayaannya untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran segera dan pengalaman runcit secara dalam talian berkualiti; keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan pengiktirafan dan reputasi brandnya; kondisi ekonomi dan perniagaan secara global dan di China serta anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam penyataan yang dikemukakan Dada kepada SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Dada tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
Cik Caroline Dong
E-mel: ir@imdada.cn

Christensen

Di China
Encik Rene Vanguestaine
Telefon: +86 178 1749 0483
E-mel: rene.vanguestaine@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Dada Nexus Limited
E-mel: PR@imdada.cn