CoinW Meningkatkan Permainannya: Menyambut Andrea Pirlo sebagai Duta Global dalam Perkongsian Kripto Monumen

(SeaPRwire) –   Dubai, UAE, Nov. 14, 2023 — CoinW, sebuah pertukaran kripto pelopor, dengan bangganya mengumumkan kolaborasi dengan maestro bola sepak legendaria Andrea Pirlo, menamakannya sebagai duta global untuk jenama. Menandakan ulang tahun keenam CoinW, kolaborasi ini menandakan titik perubahan besar bagi syarikat kerana ia menggabungkan dunia sukan dan teknologi, memanfaatkan kepakaran dan warisan Andrea Pirlo untuk membawa dimensi baru ke pasaran mata wang kripto.

Andrea Pirlo, terkenal sebagai salah seorang pemain tengah bola sepak paling berpengaruh, dirayakan untuk visi dan kemampuan mengumpan yang luar biasa. Pemenang Piala Dunia bersama pasukan kebangsaan Itali pada tahun 2006, Pirlo juga berjaya di pelbagai liga Eropah terkemuka. Dikenali untuk kecerdikannya dalam taktik dan kehebatan mengambil sepakan percuma, Andrea Pirlo berdiri sebagai legenda dalam sejarah bola sepak.

CoinW melayani dasar pengguna global melebihi 10 juta. Jangkauannya yang luas dan dedikasi yang tidak berbelah bahagi kepada komunitinya menunjukkan komitmen yang tidak dapat dipertikaikan. Sepanjang perjalanannya selama enam tahun, perjalanan CoinW menggambarkan sikap proaktif dalam ruang kripto.

Kolaborasi CoinW dan Andrea Pirlo melampaui dunia kripto dan bola sepak, bertujuan untuk melonjakkan saluran yang unik bagi peminat sukan dan orang asli kripto. Dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap inovasi, kerjasama ini berazam untuk mencipta platform canggih yang menawarkan pengalaman unik, menyatukan dunia hiburan, sukan, dan landskap dinamik sfera kripto.

Berkomentar mengenai kerjasama itu, Sonia Shaw, Rakan Kongsi & Timbalan Presiden Kerjasama CoinW memberi nota, “Tahun keenam CoinW tidak sahaja mewakili kejayaan pasaran kami tetapi bersilang dengan pencapaian kerjaya Andrea Pirlo. Kolaborasi ini berdiri sebagai sambutan yang ceria, menyulami kecemerlangan kedua-dua CoinW dan Pirlo dalam bidang masing-masing.”

Sepanjang tahun-tahun kebelakangan ini, CoinW telah bersekutu dengan entiti dan syarikat terkemuka yang mewakili kecemerlangan dalam industri masing-masing, seperti liga bola sepak popular, La Liga, Kejohanan E-1 EAFF, dan Majlis Anugerah Bola Sepak Globe yang dihormati, CoinW kekal komited untuk membangunkan rangkaian rakan kongsi terkemuka dalam ekosistemnya.

“Menjadi duta jenama global yang dilantik CoinW adalah penghormatan yang luar biasa, terutamanya ketika kami menyambut tonggak keenam tahun. Saya bersemangat tentang potensi kami untuk memacu inisiatif berimpak dan memperkenalkan teknologi Web 3 kepada peminat sukan di seluruh dunia,” kata Andrea Pirlo.

Mengenai CoinW
CoinW berdiri sebagai platform perdagangan kripto terkemuka, setia kepada komitmen keselamatan, inovasi, dan nilai berpusatkan pengguna. Dengan menggunakan teknologi puncak, likuiditi mendalam, dan pelbagai mata wang kripto yang disokong, CoinW menyediakan pengalaman perdagangan yang licin kepada komuniti global 10 juta penggunanya. Mempertahankan ketelusan dan pematuhan, CoinW mematuhi piawaian peraturan yang paling ketat sambil dengan aktif melonjakkan evolusi ruang kripto. Untuk butiran tambahan, sila lawati

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Icey-at-legend.tech