ClassIn Melancarkan TeacherIn, Platform Pengurusan Kursus Pertama Jenisnya

Penyelesaian Baru Mengurus Semua Aspek Bahan Pengajaran Melalui Siklus Penuh Penemuan, Penyemakan, Penetapan, dan Pengajaran

SAN FRANCISCO, 1 Nov. 2023 — ClassIn, pemimpin dunia dalam penyelesaian pembelajaran bercampur, hibrid, dan jarak jauh, mengumumkan pelancaran TeacherIn. Platform pengurusan bahan pengajaran yang pertama jenisnya, TeacherIn membawa penemuan kurikulum dan kandungan, pengurusan, penyemakan, dan pengedaran ke dalam platform perancangan dan pengajaran ClassIn yang sudah mantap — membolehkan guru dan pencipta kandungan lain untuk memonetisasikan kerja mereka. Pasaran pencarian kandungan baru juga akan mengurus dan mengedarkan lesen serta menawarkan perlindungan hak cipta untuk penerbit.

Dibina dengan pemikiran kurikulum kerjasama dan penerbitan terbuka, TeacherIn membantu pencipta bahan pengajaran bekerjasama untuk mencipta bahan berkualiti tinggi dengan membina satu sama lain dalam awan. Manakala editor dokumen tradisional berfungsi pada fail berasingan, pencipta bahan pengajaran kini boleh membina seluruh kurikulum dalam ClassIn.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pendidik dan pembekal sumber menekankan manfaat kurikulum digital berbanding pengajaran tradisional – menyatakan fleksibiliti, personalisasi pengajaran, integrasi yang lebih baik ke dalam LMS, keupayaan untuk mengukur penggunaan kurikulum, dan penjimatan kos. Namun, pendidik kurang platform untuk mencari dan mengurus kurikulum digital mereka dengan berkesan. Tiada salah satu alat dan platform yang tersedia untuk pendidik membenarkan mereka menyelesaikan fungsi mudah, seperti menjejak versi, bekerjasama pada penyemakan, dan pandangan jelas ke dalam kemaskini.

“Platform kuat ClassIn mengurus banyak unsur proses pengajaran dan pembelajaran – dari perancangan kursus hingga perancangan pelajaran hingga penyampaian pengajaran yang menarik hingga penilaian pelajar dan analitik kelas, jadi ada maksud untuk menambah platform untuk penemuan dan pengurusan kurikulum,” kata Sara Gu, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif di ClassIn. “Kini pendidik, penerbit, dan pereka pengajaran mempunyai platform untuk mencipta dan mengurus semua bahan kurikulum digital mereka yang sepadu dengan keseluruhan keupayaan menyeluruh ClassIn.”

Dalam sistem terhad sumber, TeacherIn:

  • Memberikan platform tunggal untuk pendidik mencari kurikulum dan kandungan
  • Membenarkan penciptaan kursus mudah oleh pemimpin daerah dan guru
  • Memudahkan pengurusan kurikulum digital – dari lesen hingga penyemakan hingga menghantar versi terkini kepada guru – TeacherIn menyediakan pengurusan kurikulum berasaskan awan, kerjasama, dan mudah untuk pendidik
  • Memberikan penerbit dengan analisis penggunaan berharga dan memudahkan pengurusan lesen capaian dengan menggunakan pencipta audio-visual dalaman untuk mengelakkan pelanggaran – memastikan tiada isu hak cipta
  • Memberikan peluang pembiayaan untuk pendidik dan pencipta kandungan yang menjadikan bahan mereka tersedia untuk penemuan dan pembelian

Sejak beta TeacherIn dilancarkan pada awal tahun ini, TeacherIn telah mendapat lebih 110,000 pengguna di seluruh dunia, dan lebih 25,000 kursus telah dicipta. Pada bulan-bulan akan datang, ClassIn juga akan memulakan kerjasama dengan pelbagai pembekal kandungan dari seluruh dunia.

Mengenai ClassIn
Pemimpin dunia dalam penyelesaian persekitaran pembelajaran, ClassIn telah memperkenalkan infrastruktur fizikal dan digital untuk masa depan hibrid pendidikan. Dibina khas untuk pendidikan berdasarkan hampir satu dekad penyelidikan, pembangunan, dan pengalaman pasaran, ClassIn adalah satu-satunya platform pendidikan dengan pakej lengkap alat direka khas dengan pedagogi hibrid sebagai terasnya. ClassIn menyediakan lebih 50 juta pelajar di 160+ negara. ClassIn telah bekerjasama dengan lebih 80,000 institusi pendidikan termasuk Oxford University Press, Sony Education, EF, The British Council, Pearson, dan Udacity. Syarikat siri D mempunyai lebih daripada $500 juta dan disokong oleh Hillhouse dan Tencent, antara lain.

Hubungi
CommStrat untuk ClassIn, ClassIn@commstrat.com