Bilibili Inc. akan Laporan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 pada Hari Rabu, 29 November 2023

(SeaPRwire) –   Earnings Call Scheduled for 7:00 a.m. ET on November 29, 2023

SHANGHAI, China, Nov. 16, 2023 — Bilibili Inc. (“Bilibili” atau “Syarikat”) (NASDAQ: BILI dan HKEX: 9626), sebuah jenama ikonik dan komuniti video terkemuka untuk generasi muda di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 yang tidak diaudit pada hari Rabu, 29 November 2023, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan keputusan kewangan pada pukul 7:00 PG Waktu Timur Amerika Syarikat pada 29 November 2023 (pukul 8:00 PG, Waktu Beijing/Hong Kong pada 29 November 2023). Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Event Title: Bilibili Inc. Third Quarter 2023 Earnings Conference Call
Registration Link:

Semua peserta perlu menggunakan pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima satu set nombor panggilan peserta dan PIN peribadi, yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Selain itu, siaran langsung persidangan panggilan juga akan tersedia di laman web hubungan pelabur Syarikat di , dan rakaman webcast akan tersedia selepas sesi.

About Bilibili Inc.

Bilibili adalah jenama ikonik dan komuniti video terkemuka dengan misi untuk memperkaya kehidupan seharian generasi muda di China. Bilibili menawarkan pelbagai kandungan berasaskan video dengan All the Videos You Like sebagai proposisi nilainya. Bilibili membina komunitinya di sekitar pengguna berbakat, kandungan berkualiti tinggi, pencipta kandungan berbakat dan ikatan emosi yang kuat di antara mereka. Bilibili merintis ciri “peluru mengobrol”, fungsi komen langsung yang telah mengubah pengalaman menonton penonton dengan memaparkan fikiran dan perasaan ahli penonton yang menonton video yang sama. Syarikat kini menjadi rumah yang menyambut pelbagai minat di kalangan generasi muda di China dan garis hadapan untuk mempromosikan budaya Cina di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

For investor and media inquiries, please contact:

In China:

Bilibili Inc.
Juliet Yang
Tel: +86-21-2509-9255 Ext. 8523
E-mail:

Piacente Financial Communications
Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mail:

In the United States:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mail:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )