Atour Lifestyle Holdings Limited akan Laporan Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 16 November 2023

SHANGHAI, China, Nov. 02, 2023 — Atour Lifestyle Holdings Limited (“Atour” or “Syarikat”) (NASDAQ: ATAT), sebuah syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 pada Khamis, 16 November 2023, sebelum pembukaan pasaran AS.

Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan panggilan pada pukul 8:00 pagi waktu Timur AS pada Khamis, 16 November 2023 (atau 9:00 malam waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Siaran langsung persidangan panggilan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.yaduo.com, dan rakaman siaran akan tersedia selepas sesi.

Bagi peserta yang ingin menyertai persidangan panggilan melalui telefon, sila daftar terlebih dahulu menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima set nombor peserta sambungan dan PIN peribadi untuk menyertai persidangan panggilan.

Butir-butir persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Persidangan Panggilan Kewangan Suku Ketiga 2023 Atour
Pautan Pendaftaran Terlebih Dahulu: https://register.vevent.com/register/BI7b474638520c4f9d93533dc6ffedd502

Mengenai Atour Lifestyle Holdings Limited

Atour Lifestyle Holdings Limited (NASDAQ: ATAT) ialah syarikat ternama dalam bidang hospitaliti dan gaya hidup di China, dengan portfolio pelbagai jenama hotel gaya hidup. Atour ialah rantaian hotel kelas pertengahan atas terkemuka di China dan merupakan rantaian hotel China yang pertama membangunkan perniagaan runcit berasaskan senario. Atour komited untuk membawa inovasi kepada industri hospitaliti China dan membina jenama gaya hidup baharu berdasarkan penawaran hotel.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.yaduo.com.

Hubungan Pelabur

Atour Lifestyle Holdings Limited
E-mel: ir@yaduo.com

Piacente Financial Communications
E-mel: Atour@tpg-ir.com
Tel: +86-10-6508-0677