Affimed akan Melaporkan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 & Kemas Kini Korporat pada 14 November 2023

MANNHEIM, Jerman, Nov. 07, 2023 — Affimed N.V. (Nasdaq: AFMD), sebuah syarikat imunoterapi kanser klinikal yang komited untuk memberikan kembali keupayaan semula jadi pesakit untuk melawan kanser, mengumumkan hari ini bahawa ia akan mengeluarkan keputusan suku ketiga 2023 dan terkini korporat pada Selasa, 14 November 2023. Syarikat akan menganjurkan sebuah persidangan panggilan pada pukul 8:30 pagi EST / 14:30 CET.

Persidangan panggilan akan tersedia melalui telefon dan siaran langsung. Siaran audio langsung langsung panggilan akan tersedia dalam bahagian “Webcasts” di halaman “Pelabur” laman web Affimed di https://www.affimed.com/investors/webcasts-and-corporate-presentation/. Untuk mengakses panggilan melalui telefon, sila gunakan pautan https://register.vevent.com/register/BId6f0cfc054b84432a7272424edf98afd, dan anda akan diberikan butiran talian dan nombor PIN.

Nota: Untuk mengelakkan kelewatan, kami menggalakkan peserta menghubungi panggilan persidangan 15 minit sebelum masa bermula yang dijadualkan. Rakaman siaran langsung akan boleh diakses pada pautan yang sama selama 30 hari selepas panggilan.

Mengenai Affimed N.V.
Affimed (Nasdaq: AFMD) adalah sebuah syarikat imunoterapi kanser klinikal yang komited untuk memberikan kembali keupayaan semula jadi pesakit untuk melawan kanser dengan merealisasikan potensi tidak terpakai sistem imun semula jadi. Platform ROCK® Syarikat membolehkan pendekatan sasaran tumor untuk mengenal pasti dan membunuh pelbagai tumor hematologi dan pepejal, membolehkan portfolio program terapi tunggal dan kombinasi yang dimiliki sepenuhnya dan bersama rakan. Platform ROCK® secara meramalkan menjana molekul pengikat sel imun semula jadi (ICE®) yang disesuaikan, yang menggunakan sel imun pesakit untuk memusnahkan sel tumor. Pendekatan inovatif ini membolehkan Affimed menjadi syarikat pertama dengan ICE® klinikal-peringkat. Beribu pejabat di Mannheim, Jerman, dengan pejabat di New York, NY, Affimed dipimpin oleh pasukan pengurusan bioteknologi dan farmaceutikal berpengalaman yang bersatu oleh visi berani untuk menghentikan kanser daripada pernah merosakkan kehidupan pesakit. Untuk maklumat lanjut mengenai orang, portfolio dan rakan kongsi Syarikat, sila lawati: www.affimed.com.

Hubungan Pelabur
Alexander Fudukidis
Pengarah, Ketua Hubungan Pelabur
E-mel: a.fudukidis@affimed.com
Tel: +1 (917) 436-8102