Pemilihan juri bermula dalam perbicaraan Trump untuk urusan sulit menggunakan wang

(SeaPRwire) –   Perbicaraan pemilihan juri bermula dalam perbicaraan kes bayaran senyap Trump

Pemilihan juri telah bermula untuk perbicaraan di mana bekas Presiden AS Donald Trump dituduh memalsukan rekod yang berkaitan dengan bayaran senyap kepada bintang porno semasa pilihan raya 2016. Trump menjadi bekas presiden pertama yang berdiri di mahkamah atas tuduhan jenayah.

Dua belas juri, bersama-sama enam juru ganti, akan dipilih daripada ratusan warga New York. Hakim dalam kes itu telah melepaskan soal selidik yang luas yang calon juri akan perlu isi.

BUTIR-BUTIR AKAN MENYUSUL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.