Zhibao Technology Inc. Umum Penutupan Penawaran Umum Perdana

(SeaPRwire) –   Shanghai, China, April 03, 2024 — Zhibao Technology Inc. (Nasdaq: “ZBAO” atau “Syarikat”), syarikat teknologi terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi di China, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaan (“Penawaran”) 1,500,000 saham biasa Kelas A pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham Kelas A untuk jumlah kasar keseluruhan $6,000,000, sebelum menolak potongan agen pengurusan dan perbelanjaan penawaran. Syarikat telah memberi kuasa kepada agen pengurus untuk membeli sehingga 225,000 saham Kelas A tambahan untuk meliputi pengalokasian berlebihan pada harga penawaran awam, kurang potongan agen pengurusan dan komisen. Saham Kelas A mula diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq pada April 2, 2024 di bawah simbol “ZBAO.”

EF Hutton LLC bertindak sebagai pengurus buku tunggal tunggal untuk Penawaran.

Satu pendaftaran di Borang F-1 (Nombor Fail: 333 -274431) berkaitan dengan Penawaran, seperti yang diubahsuai, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) dan telah diluluskan oleh SEC pada 29 Mac 2024. Prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran telah difailkan pada 2 April 2024, dan dibuat tersedia di laman web SEC di . Penawaran hanya dibuat melalui prospektus, membentuk bahagian pendaftaran berkesan. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi daripada EF Hutton LLC, 590 Madison Avenue, 39th Floor, New York, NY 10022, Perhatian: Jabatan Sindiket, atau melalui e-mel di syndicate@efhutton.com atau telefon di (212) 404-7002. Selain itu, salinan prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti ini, dan tidak ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang yang mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menjadi tidak sah sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa tersebut.

Mengenai Zhibao Technology Inc.

Zhibao Technology Inc. (“Zhibao” atau “Syarikat”) ialah syarikat InsurTech terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi (“Kumpulan Zhibao China”) di China. Model perniagaan digital insurans terbenam 2B2C (“kepada-perniagaan-kepada-pelanggan”) adalah model perniagaan inovatif Syarikat, yang diperkenalkan oleh Kumpulan Zhibao China di China. Kumpulan Zhibao China melancarkan platform broker insurans digital digital pertama di China pada tahun 2020, yang dipacu oleh platform sebagai perkhidmatan (“PaaS”) milik mereka.

Zhibao telah membangunkan lebih daripada 40 penyelesaian insurans digital yang unik dan inovatif yang menangani pelbagai senario dalam pelbagai industri, termasuk tetapi tidak terhad kepada perjalanan, sukan, logistik, utiliti, dan perdagangan elektronik. Kumpulan Zhibao China memperoleh dan menganalisis data pelanggan, menggunakan teknologi data besar dan kecerdasan buatan untuk terus mengulangi dan meningkatkan penyelesaian insurans digitalnya. Proses pengulangan ini, selain terus meningkatkan penyelesaian insurans digitalnya, akan memastikan Syarikat mengikuti trend dan keutamaan pelanggan terkini di pasaran.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta apa-apa kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan fakta sejarah, boleh merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Akta Pembaharuan Tuntutan Sivil Sewa 1995. Kenyataan-kenyataan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan berkaitan tarikh permulaan perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “dijangka”, “berniat”, “mungkin”, “meramalkan”, “sepatutnya”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun bukan semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Syarikat tidak akan mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau perubahan dalam jangkaan yang timbul selepas tarikh ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak boleh menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur mempelajari faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam pendaftaran dan fail-fail lain dengan SEC. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam fail-fail Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di .

Maklumat Hubungan Media dan Pelabur

Untuk Hubungan Media dan Pelabur
Zhibao Technology Inc.
Pejabat Hubungan Pelabur
ir@zhibao-tech.com

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
Avenues Tower
1177 Avenue of the Americas, 5th floor
New York, NY 10036
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel: info@skylineccg.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.