Tongwei Perkenalkan Modul Siri TNC-G12/G12R di InterSolar Europe 2024

(SeaPRwire) –   MUNICH, 26 Jun 2024 — , syarikat fotovoltaik pertama di dunia yang disenaraikan dalam Fortune Global 500, telah melengkapkan debut sempurna mereka di Intersolar Europe, dan mengadakan Gala “Shine on Munich” yang hebat untuk meraikan kejayaan mereka.

Tongwei Debuts TNC-G12/G12R Series Modules at InterSolar Europe 2024

Semasa pameran itu, Tongwei mempamerkan modul siri TNC-G12/G12R, yang dilengkapi dengan pelbagai kelebihan, seperti kecekapan tinggi, pekali suhu rendah, dan degradasi minimum. Dengan kelebihan kawalan ketat ke atas kualiti bahan yang masuk, modul menggunakan sel solar yang dibangunkan dan dihasilkan sendiri untuk siri TNC-G12/G12R, membuka era prestasi kuasa tinggi dengan kualiti dan kecekapan yang lebih baik dalam industri ini.

Tongwei juga mengeluarkan Laporan ESG 2023 mereka yang bertajuk “Bersama-sama untuk menang”, dan mendapat pensijilan dari KIWA-PVEL, BSI, dan Fitch. Acara tersebut menarik minat yang ketara daripada rakan kongsi, yang membawa kepada perjanjian kerjasama dengan pelanggan termasuk Econergy, KP Solar Group SMLLC, Wattkraft, EEN, dan Nordic Sun & PTE.

Di tengah-tengah keseronokan Intersolar Europe dan Euro 2024, Tongwei menganjurkan Gala “Shine On Munich”. Cik Liu Shuqi, Pengerusi & Ketua Pegawai Eksekutif Tongwei, menjemput legenda bola sepak Massimo Ambrosini dan lebih 200 pelanggan untuk menghadiri “Malam Bola Sepak” Tongwei, yang menggabungkan dunia sukan dan tenaga lestari, mencipta sambutan yang tidak dapat dilupakan untuk menghormati kemajuan dalam industri fotovoltaik.

Sepanjang acara tersebut, Cik Liu Shuqi berinteraksi secara positif dengan Encik Ambrosini, dan beliau juga menyatakan visi Tongwei kepada para tetamu, “Tongwei tetap komited kepada jangka panjang, mendedikasikan diri dengan profesionalisme untuk menghasilkan setiap modul untuk pelanggan global kami.”

Pendekatan proaktif Tongwei untuk memajukan penyelesaian tenaga lestari menggariskan komitmennya untuk memacu inovasi global dan mewujudkan penanda aras baru dalam industri fotovoltaik.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Tim Neesh 
tim198515@gmail.com