Tims China Akan Hadir dalam Persidangan Mendatang

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, dan NEW YORK, Mac 06, 2024 — TH International Limited (NASDAQ THCH), pengendali eksklusif kedai kopi Tim Hortons dan restoran Popeyes di China (“Tims China” atau “Syarikat”) akan menghadiri dan menyertai persidangan berikut minggu hadapan:

Rabu Mac 13: BofA Securities Consumer dan Retail Conference 2024. Tims akan menyertai perbualan api pada jam 10.30 pagi ET.

Khamis Mac 14: UBS Global Consumer dan Retail Conference 2024. Tims akan menyertai perbualan api pada jam 3 petang ET.

Maklumat lanjut mengenai penyertaan Tims China boleh didapati dengan melawat mulai Mac 13.

Mengenai TH International Limited

TH International Limited (Nasdaq: THCH) (“Tims China”) ialah syarikat induk pemegang francais eksklusif kedai kopi Tim Hortons di China daratan, Hong Kong dan Makau dan restoran Popeyes di China daratan dan Makau. Tims China ditubuhkan oleh Cartesian Capital Group dan Tim Hortons Restaurants International, anak syarikat Restaurant Brands International (TSX: QSR) (NYSE: QSR).

Falsafah syarikat berakar dalam pelaksanaan kelas dunia dan pengambilan keputusan berdasarkan data, dan berpusat pada kelestarian tempatan sebenar, inovasi berterusan, komuniti tulus, dan kemudahan mutlak. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

SUMBER: THCH International

INVESTOR DAN HUBUNGAN MEDIA

Hubungan Pelabur
Hubungan Pelabur Tims China:
, atau

Hubungan Awam
Hubungan Awam Tims China:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.