Tawaran Awal Hari Perdana untuk Monitor INNOCN

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 11 Julai 2024 — Menjelang Prime Day, ini adalah peluang yang baik untuk meneroka beberapa tawaran hebat pada monitor berkualiti tinggi. menawarkan diskaun yang signifikan pada pelbagai produk mereka, menjadikannya masa yang sesuai untuk menaik taraf persediaan paparan anda.

INNOCN 27 Inch 4K Laptop USB C Monitor (model 27C1U-D)

Satu tawaran yang menonjol adalah pada 27 Inch 4K Laptop USB C Dikenali dengan resolusi 4K yang menakjubkan dan pilihan sambungan yang serba boleh, monitor ini meningkatkan pengalaman kerja dan hiburan. Dengan harga biasa $349.99, ia akan tersedia pada harga yang menarik $219.99, iaitu $130 diskaun. Selain itu, pembeli boleh memanfaatkan diskaun tambahan 5% dengan menggunakan kod 27C1UD4KM semasa tempoh jualan Prime Day dari 8 Julai hingga 14 Julai. Ini menjadikan harga lebih rendah, menjadikannya nilai yang luar biasa untuk monitor 4K. Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

Tawar hebat lain menampilkan Portable . Monitor mudah alih ini, dengan harga biasa $314.99, akan tersedia untuk $189.99, menawarkan diskaun $125. Model ini sesuai untuk mereka yang memerlukan skrin sekunder semasa dalam perjalanan, memberikan fleksibiliti dan paparan berkualiti tinggi dalam bentuk yang padat. Semasa tempoh Prime Day yang sama, diskaun tambahan 5% boleh digunakan dengan kod 15A1FPMT, menjadikan monitor mudah alih ini pilihan yang lebih menarik. Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

Terokai lebih lanjut mengenai inovasi dan tawaran terkini INNOCN:
Prime Day Deals2024 – Japan:
Early Prime Day + Prime Day – USA:
INNOCN Amazon Shop:

Tawar awal Prime Day pada monitor INNOCN ini memberikan peluang untuk mendapatkan paparan berprestasi tinggi dengan penjimatan yang besar. Sama ada untuk kegunaan profesional, permainan, atau keperluan pejabat rumah umum, monitor ini menawarkan nilai yang hebat dan fungsi yang dipertingkatkan.

Tentang INNOCN

INNOCN, sebuah jenama yang terkenal dengan penyelesaian paparan inovatif dan berprestasi tinggi, terus menolak batas teknologi dengan pelbagai monitornya. Syarikat ini memberi tumpuan untuk mencipta produk yang meningkatkan produktiviti, hiburan, dan pengalaman pengguna secara keseluruhan.

Dengan komitmen kepada kualiti dan kepuasan pelanggan, monitor INNOCN direka untuk memenuhi keperluan pelbagai profesional, pemain permainan, dan pengguna kasual.

Hubungan Media:

Nama Pengilang: Shenzhen Century Joint Innovation Technology Company Limited (INNOCN)

Laman Web Rasmi:

Alamat E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.