Satu Pesanan Kepada Para Pemangku Kepentingan Bernilai – Kami Di Sini Untuk Jangka Panjang

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 6 Mei 2024 — Mobile-health Network Solutions (Nasdaq: MNDR) (“MaNaDr” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan kesihatan tele peringkat Asia Pasifik terkemuka, hari ini menangani kefluktuasan pasaran terkini dalam harga sahamnya. Mesej penuh daripada Pengasas Bersama, Dr Siaw Tung Yeng dan Dr Rachel Teoh Pui Pui adalah seperti berikut:

Para Pemegang Saham Berharga, Pelabur, Pekerja, dan Rakan Kongsi Kami,

Kami menulis kepada anda hari ini untuk menangani ketidaktentuan baru-baru ini dalam harga saham kami. Walaupun kami memahami kebimbangan yang boleh ditimbulkan, kami mahu menjamin anda bahawa kami terus komited kepada strategi pertumbuhan jangka panjang kami, dan kami mengalami perkembangan positif yang signifikan.

Penggalasan dan Pengiktirafan

Mobile-health Network Solutions kini sedang mengembangkan operasi kami ke Indonesia, pasaran kunci di Asia Tenggara, yang menawarkan potensi pertumbuhan yang besar. Penggalasan ini selari dengan visi strategik kami dan akan memperkukuhkan kehadiran kami di rantau ini. Kami baru-baru ini diiktiraf oleh Financial Times sebagai syarikat pertumbuhan terpantas ke-41 di rantau Asia Pasifik (APAC). Pengiktirafan berprestij ini merupakan bukti usaha gigih dan dedikasi pasukan kami dan mencerminkan trajektori perniagaan kami yang kuat.

Usaha Baru dan Strategi Berterusan

Kami mengumumkan pelancaran ManaPharma Pharmacy baru-baru ini, yang mewakili penglibatan ke dalam ruang farmasi runcit. Penjelasan ini memperkukuh kedudukan kami dalam sektor kesihatan dan menyediakan peluang yang menjanjikan untuk pertumbuhan masa depan.

Seperti yang diterangkan dalam prospektus 424B(4) kami, pengurusan kami terus memberi tumpuan kepada pelaksanaan strategi dan keutamaan yang telah ditetapkan. Kami yakin bahawa fokus berterusan ini akan memacu nilai jangka panjang untuk semua pemangku kepentingan.

Komitmen dan Pandangan Kewangan

Pengurusan kami dan pemegang saham utama kami komited kepada kejayaan jangka panjang Syarikat. Kami telah meletakkan moratorium dan tidak menjual atau menggunakan sebarang saham untuk pinjaman sejak IPO.

Kami optimis tentang prestasi kewangan kami. Seperti yang diumumkan baru-baru ini, perolehan kami untuk separuh pertama 2024 dijangka akan dua kali ganda berbanding tempoh yang sama pada tahun 2023. Pertumbuhan ketara ini menggarisbawahi keberkesanan inisiatif strategik kami.

Ketidaktentuan Pasaran dan Ketelusan

Memandangkan kefluktuasan harga saham baru-baru ini, kami telah menghubungi Nasdaq untuk meminta perbincangan mengenai aktiviti perdagangan.

Kami komited untuk mengekalkan komunikasi terbuka dengan semua pemangku kepentingan. Kami akan terus memberikan maklumat terkini mengenai kemajuan dan prestasi kami melalui saluran rasmi.

Kami memahami bahawa keadaan pasaran boleh menjadi tidak menentu, namun kami kekal yakin terhadap asas perniagaan kami dan percaya bahawa MNDR berada dalam kedudukan yang baik untuk kejayaan berterusan. Kami menghargai sokongan dan kepercayaan anda yang berterusan.

Dengan hormat,
Pengasas, Dr Siaw Tung Yeng, PBM, Pakar Perubatan Keluarga Kanan
Penagasas, Dr Rachel Teoh Pui Pui, PBM, Pakar Perubatan Keluarga

Tentang Mobile-health Network Solutions

Disenaraikan sebagai syarikat pertumbuhan terpantas ke-41 dalam senarai 500 Syarikat Pertumbuhan Asia Pasifik Financial Times 2024, kami merupakan penyedia perkhidmatan kesihatan tele yang pertama dari rantau Asia Pasifik yang disenaraikan di AS. Melalui platform MaNaDr kami, kami menawarkan perhatian perubatan yang peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia. Platform kami membolehkan komuniti penyedia perkhidmatan kesihatan kami mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menyambung kepada rangkaian global kumpulan sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi. Julat perkhidmatan perubatan tele yang lancar dan bebas masalah kami termasuk perkhidmatan teleperundingan, pemenuhan preskripsi dan perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan dan penjagaan khusus jantina. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN PROSPEK MASA DEPAN

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam siaran akhbar ini berkaitan jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta mana-mana kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan berdasarkan sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospek masa depan” mengikut Private Securities Litigation Reform Act 1995. Kenyataan-kenyataan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan berkaitan tarikh perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “mengharapkan”, “berniat”, “merancang”, “berpotensi”, “membayangkan”, “sepatutnya”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospek masa depan, walaupun bukan semua kenyataan prospek masa depan mengandungi perkataan pengenal pasti ini. Kenyataan prospek masa depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidaktentuan yang boleh menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan prospek masa depan. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidaktentuan dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: keupayaan Syarikat untuk melaksanakan strategi kami, menguruskan pertumbuhan dan mengekalkan budaya korporat kami; perkembangan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan masa depan Syarikat; jangkaan terhadap permintaan dan penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan kami; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri perkhidmatan kesihatan tele di Singapura dan pasaran antarabangsa lain yang dirancangkan oleh Syarikat; reputasi dan jenama; impak persaingan dan penentuan harga; kawal selia kerajaan; fluktuasi am dan perniagaan umum di Singapura dan pasaran antarabangsa yang dirancangkan oleh Syarikat; dan anggapan berkaitan mana-mana perkara di atas dan risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang dikemukakan oleh Syarikat kepada SEC. Oleh itu, antara sebab-sebab lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan ke atas mana-mana kenyataan prospek masa depan dalam siaran akhbar ini. Mana-mana kenyataan prospek masa depan dalam siaran akhbar ini hanya berkuat kuasa pada tarikh ini, dan Mobile-health Network Solutions secara khusus menafikan sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospek masa depan, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:
2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
Emel:

Pertanyaan Hubungan Pelabur:
Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.