Rakan Sebaya Optimum untuk Penerokaan Gaya Vaping! VOOPOO ARGUS E40 dengan PnP X Tiba di Amerika Syarikat

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, July 02, 2024 — is excited to announce ’s arrival in the France market. is an advanced MTL-DTL pod-size kit with . Whether you seek mellow flavor or impressive cloud production, this device is designed to be your ultimate partner for vaping style exploration and vaping joy enhancement.

VOOPOO ARGUS E40.jpeg

PnP X, Flavorful and Satisfying as Always
PnP X tech supports superior taste sustaining 100 mL e-liquid without burning or leaking. Ia adalah yang tiada tandingan dalam pelepasan awan dan rasa yang kuat dengan sistem pemanasan kapas termo-stabil dan mesh-distributed. Ia juga cemerlang dalam pencegahan kebocoran dengan reka bentuk rintangan kebocoran 4 lapisan yang dinaik taraf. Selain gegelung PnP X 0.3 Ω, gegelung PnP X 0.6 Ω dan kartrij yang dipasang terlebih dahulu, ARGUS E40 juga serasi dengan gegelung PnP X 0.45 Ω (pakej tidak disertakan), memperkaya pengalaman vaping anda untuk platform PnP X.

1800 mAh Battery and Max 40 Wattage, Powerful and Cloudy as Always
ARGUS E40 bersaiz pod dilengkapi dengan bateri terbina dalam 1800 mAh dan pengecasan pantas 2A untuk pengalaman vaping yang tahan lama dan stabil. Selain itu, output maksimum ARGUS E40 mencapai 40 W, membolehkan pengguna mempunyai vaping DTL yang benar-benar kuat tanpa pernyataan kuasa berlebihan beberapa vape lain di pasaran (Untuk vaping DTL, gegelung PnP X 0.3 Ω disyorkan). Bateri berkapasiti besar dan output maksimum 40 W yang sebenarnya menyokong pengatoman jangka panjang dan prestasi yang berkuasa, memberikan pengalaman vaping DTL yang konsisten dan berawan.

Advanced Airflow and Wattage Control, Intelligent and User- friendly as Always
ARGUS E40 menawarkan dua cara penyesuaian kuasa, satu dengan tepat menyesuaikan dengan menekan butang untuk menyesuaikan output, dan yang lain ialah cip GENE.AI secara bijak mengenal pasti rintangan gegelung, secara automatik mencocokkan kuasa yang paling sesuai. Selain itu, tombol penyesuaian aliran udara tanpa langkah dengan redaman yang direka khas menjadikannya mudah untuk diletakkan semasa meluncur, membolehkan pengguna mengawal pengambilan udara dengan mudah dan tepat. Ia juga perlu disebutkan bahawa ARGUS E40 bukan sahaja menyokong pengaktifan butang tetapi juga lukisan automatik, menjadikannya lebih responsif dan mesra pengguna.

Sama ada anda seorang peminat MTL yang mencari pengalaman yang lebih berkuasa dan berperisa atau vaper RDL atau DTL yang berdedikasi yang memerlukan peranti penggunaan harian yang maju, boleh memberikan peralihan yang lancar dari gaya vape yang berbeza dan keseronokan vaping yang luar biasa seperti biasa. Rangkul ARGUS E40 dan miliki pasangan penerokaan vaping utama di sisi anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati
Amaran: Produk ini mengandungi nikotin. Nikotin adalah bahan kimia yang menyebabkan ketagihan.

Company: Shenzhen Woody Vapes Technology Co., Ltd
Contact Person: Freya
Email: freya@voopootech.com
Website:
Address: 19/F, Block A, Coolpad Building, High-tech Industrial Park (North Zone), Nanshan District, Shenzhen

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.