NEXEN TIRE tingkatkan kehadiran jenama dengan pendedahan LED Bundesliga Jerman

(SeaPRwire) –   Logo NEXEN TIRE akan dipaparkan pada perimeter LED di semua perlawanan kandang Bundesliga untuk TSG 1899 Hoffenheim, FC Heidenheim, FC Augsburg, FSV Mainz 05, dan VfL Bochum 1848 sepanjang musim 2024-25.

Nexen Tire fosters brand presence with German Football LED exposure

KELKHEIM, Jerman, 26 Jun 2024 — NEXEN TIRE, salah satu pengeluar tayar terkemuka di dunia, gembira mengumumkan peningkatan yang ketara dalam kehadiran jenamanya di Jerman dengan mempamerkan jenamanya di lima kelab Bundesliga 1 yang terkenal. Inisiatif strategik ini bertujuan untuk meluaskan jangkauan NEXEN TIRE di seluruh Jerman, mengukuhkan komitmennya kepada pasaran Eropah.

NEXEN TIRE akan dipaparkan pada perimeter di TSG 1899 Hoffenheim, FC Heidenheim, FC Augsburg, FSV Mainz 05, dan VfL Bochum 1848. Kerjasama ini menggariskan dedikasi NEXEN TIRE untuk sejajar dengan kelab bola sepak bertaraf tinggi dan melibatkan diri dengan peminat Bundesliga yang bersemangat.

Untuk memaksimumkan penglibatan penonton dan pengiktirafan jenama, NEXEN TIRE secara strategik memilih untuk mempamerkan jenamanya di wilayah yang paling ramai penduduk di Jerman. Pendekatan ini memastikan bahawa NEXEN TIRE menjangkau khalayak yang pelbagai dan luas, memanfaatkan populariti dan jangkauan bola sepak Bundesliga.

Iklan tersebut akan dipaparkan dengan jelas di setiap perlawanan kandang Bundesliga setiap kelab untuk keseluruhan musim 2024/25. Inisiatif ini menjamin pendedahan jenama yang konsisten sepanjang musim, membolehkan NEXEN TIRE untuk berhubung dengan jutaan peminat bola sepak di seluruh negara.

“Kami teruja untuk meningkatkan kehadiran jenama kami di Jerman melalui perkongsian strategik ini dengan kelab-kelab Bundesliga yang dihormati ini,” kata Peter Gulow, Naib Presiden Eropah Tengah & Timur di NEXEN TIRE. “Matlamat kami adalah untuk berhubung dengan khalayak yang lebih luas dan mengukuhkan keterlihatan jenama kami di pasaran utama Eropah. Bundesliga menawarkan platform yang luar biasa untuk melibatkan diri dengan peminat di seluruh Eropah.”

Peningkatan pendedahan jenama NEXEN TIRE di Bundesliga Jerman merupakan bukti usaha berterusan untuk mengembangkan kehadiran pasarannya dan mengukuhkan pengiktirafan jenama di Eropah. Langkah strategik ini menyerlahkan komitmen NEXEN TIRE untuk melibatkan diri dengan penonton sukan yang bersemangat dan menggariskan strategi pemasaran sukan globalnya yang lebih luas.

Nexen Tire bekerjasama dengan kelab bola sepak, Manchester City dan Juventus Turin dan SK Slavia untuk mengukuhkan pengiktirafan jenamanya di rantau Eropah.

Mengenai NEXEN TIRE   

NEXEN TIRE, yang ditubuhkan pada tahun 1942, adalah pengeluar tayar global yang berpangkalan di Korea Selatan. NEXEN TIRE, salah satu pengeluar tayar yang berkembang paling pantas di dunia, kini bekerjasama dengan 150 negara dan memiliki empat kilang pembuatan, dua di Korea (Yangsan dan Changnyeong) dan satu di Qingdao, China. Pada tahun 2019, satu lagi kilang di Žatec, Republik Czech, mula beroperasi. NEXEN TIRE mengeluarkan tayar dengan teknologi canggih dan kehebatan reka bentuk untuk kereta penumpang, SUV, dan trak ringan. NEXEN TIRE membekalkan tayar peralatan asal kepada pengeluar automotif global di pelbagai negara di seluruh dunia. Buat pertama kalinya di kalangan pelbagai pengeluar tayar di dunia, syarikat itu mencapai grand slam bagi empat anugerah reka bentuk teratas dunia pada tahun 2014.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://www.nexentire.com/international/

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Hubungan akhbar:
Elena Schoesslers
schoesslers GmbH
nexen@schoesslers.com
+49 151 722 25406