MVL, Syarikat Mobiliti Blockchain, Telah Memulakan Perdagangan di Pertukaran Kripto Global Gate.io

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 27 Mac 2024 — MVL, syarikat pergerakan blockchain, mendedahkan senaraiannya di Gate.io, pertukaran kripto global terkemuka yang disenaraikan dalam 10 teratas. Senarai ini menandakan kedudukan ketiga syarikat ini dalam bulan ini.

MVL mengambil bahagian dalam program pelancaran baru Gate.io, Startup, dari 24 hingga 26 Mac dan mengedarkan jumlah $80,000 bernilai token MVL melalui tawaran langganan percuma. Akibatnya, token MVL(ERC20) menjadi boleh diperdagangkan di pasaran USDT melalui platform perdagangan Spot Gate.io pada pukul 8 malam pada hari ke-26, hari penutup program pelancaran.

MVL merevolusikan pasaran pergerakan di Asia Tenggara dengan menggunakan teknologi blockchain, menyelia kedua-dua perkhidmatan perkongsian teksi TADA dan syarikat pengeluaran kenderaan elektrik dan infrastruktur tenaga ONiON Mobility.

Perkhidmatan perkongsian teksi TADA kini MVL menyediakan perkhidmatan di empat negara iaitu Singapura, Vietnam, Thailand dan Kemboja tanpa yuran komisen. Penggalasannya yang menarik sepanjang 2023 telah meningkatkan kedudukannya untuk menjadi platform kedua terbesar dalam pasaran Asia Tenggara. Syarikat bercadang untuk memperluaskan perkhidmatannya di Asia Tenggara dan meluaskan jangkauannya merentasi Asia, termasuk Korea Selatan, Hong Kong dan Jepun.

ONiON Mobility menyokong pelaksanaan tuk-tuk berkuasa elektrik, bentuk pengangkutan terkemuka di Asia Tenggara. Syarikat mengekalkan 13 stesen pertukaran bateri kenderaan elektrik (EV) dan terlibat dalam pengeluaran tuk-tuk elektrik. Syarikat juga memperkenalkan motosikal elektrik pada November tahun lepas, yang menerima sambutan menggalakkan di kawasan itu dan kini terlibat dalam meluaskan dan mengubahsuai operasi perniagaannya dengan aktif.

Sementara itu, MVL baru-baru ini menyebarkan maklumat mengenai status perniagaan dan rancangan masa depannya melalui Twitter AMA. Syarikat menyatakan hasratnya untuk mengintegrasikan perniagaan pergerakan fizikalnya yang berkembang dengan teknologi blockchain selama 6 tahun untuk mengambil bahagian secara aktif dalam sektor RWA (Aset dunia sebenar) dan dePIN (Rangkaian infrastruktur fizikal terdesentralisasi), yang mendapat sambutan dalam industri blockchain.

Kyungsik Woo, CEO MVL, menyatakan bahawa “Senarai ini akan digunakan sebagai pelantar pelancaran global. Selain itu, ia akan digunakan untuk mempromosikan berbagai-bagai berita dan tindakan MVL kepada pengguna domestik dan antarabangsa dengan tujuan meningkatkan pengiktirafan jenama global.”

Tentang Gate.io

Gate.io disenaraikan sebagai pertukaran kripto terbesar kelapan secara global, mengikut data perdagangan tempat CoinMarketCap, dengan jumlah dagangan harian tempat sebanyak $2 bilion. Ia kini menampung 1,400 kripto dan lebih 2,500 pasangan perdagangan. Ditubuhkan pada 2013, Gate.io menawarkan pelbagai perkhidmatan kepada lebih 13 juta pengguna merentasi hampir 130 negara.

Tentang MVL

MVL sedang mencipta dunia pergerakan baharu yang nilainya dimiliki semua. Dengan menambah blockchain ke ekosistem pergerakan, MVL berhasrat mencipta piawaian baharu yang membenarkan semua peserta berkongsi nilai dengan telus.

Pautan Sosial

Facebook:

X:

YouTube:

LinkedIn:

Hubungan Media

Jenama: MVL

Hubungan: Pasukan Media

E-mel: mvl@mvlchain.io

Laman web:

SUMBER: MVL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.