Mobile-health Network Solutions Memperluaskan Perkhidmatan ke Malaysia

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 10 Mei 2024 — Mobile-health Network Solutions (Nasdaq: MNDR) (“MaNaDr” atau “Syarikat”), penyedia teleperubatan terkemuka di Asia Pasifik, hari ini mengumumkan penubuhan anak syarikat di Malaysia. Pengembangan strategik ini menunjukkan komitmen MNDR untuk menyediakan perkhidmatan kesihatan yang mudah capai dan mampu milik di seluruh Asia Tenggara.

Memperkukuh Kepimpinan Serantau

Anak syarikat Malaysia merupakan langkah penting dalam trajektori pertumbuhan Syarikat. Ia meletakkan Syarikat sebagai pemain terkemuka dalam penyelesaian teleperubatan di seluruh Asia Tenggara, membolehkan MNDR melayani keperluan kesihatan berubah-ubah di rantau ini. Pengembangan ini meningkatkan jangkauan pesakit dan pengiktirafan jenama, memperkukuh kedudukan Syarikat sebagai pemimpin dalam landskap teleperubatan yang sedang berkembang.

Penawaran Perkhidmatan Bersesuaian

Penubuhan anak syarikat Malaysia membolehkan Syarikat menyediakan perkhidmatan berlokalisasi yang khusus disesuaikan dengan persekitaran kesihatan unik Malaysia. Ini memastikan pesakit menerima rawatan optimal yang mematuhi peraturan tempatan dan memenuhi keperluan khusus mereka.

Mengubah Penyampaian Kesihatan

Peningkatan penyakit kronik seperti diabetes dan hipertensi menimbulkan beban yang besar kepada sistem kesihatan di seluruh Asia Tenggara, termasuk Malaysia. Keadaan ini kerap memerlukan pemantauan dan pengurusan berterusan yang mahal dan mengambil masa bagi pesakit. Platform teleperubatan MNDR boleh memainkan peranan penting dalam menangani cabaran ini dengan menyediakan akses mudah dan mampu milik kepada doktor berkelayakan bagi pesakit. Platform Syarikat boleh memudahkan perundingan jarak jauh, pengurusan ubatan, dan pendidikan penyakit kronik, membolehkan pesakit mengambil peranan lebih aktif dalam kesihatan dan kesejahteraan mereka. Selain itu, teleperubatan boleh membantu mengurangkan beban ke atas kemudahan kesihatan tradisional, membolehkan mereka memberi fokus kepada kes yang lebih kompleks.

Dengan menubuhkan kehadiran di Malaysia, MNDR mengisi jurang dalam akses dan kemampuan milik kesihatan, akhirnya menyumbang ke akan populasi yang lebih sihat dan berdaya di seluruh Asia Tenggara.

“Kelebihan inti kami terletak pada diketuai oleh pakar perubatan,” kata Dr. Rachel Teoh Pui Pui, PBM, Pakar Perubatan Keluarga yang bersama-jawatan CEO. “Ini memastikan platform kami memberi keutamaan kepada kebajikan pesakit dan menyediakan kualiti perkhidmatan tertinggi, sesuatu yang membezakan kami dalam industri teleperubatan.”

“Kos kesihatan yang meningkat adalah kebimbangan utama bagi rakyat Malaysia,” kata Dr. Siaw Tung Yeng, PBM, Pakar Perunding Keluarga Kanan yang bersama-jawatan CEO. “Perkhidmatan teleperubatan kami menawarkan cara yang lebih mampu milik untuk menguruskan penyakit kronik dan menerima rawatan pencegahan. Melalui pengembangan kami ke Malaysia, kami bertujuan memberdayakan pesakit untuk mengambil alih kesihatan dan kesejahteraan mereka.”

Mengenai Mobile-health Network Solutions

Diletakkan pada #41 dalam senarai 500 Syarikat Pertumbuhan Tinggi Asia Pasifik Financial Times 2024, Mobile-health Network Solutions merupakan pembekal teleperubatan pertama dari rantau Asia Pasifik yang disenaraikan di AS. Melalui platform MaNaDrnya, Syarikat menawarkan perhatian perubatan yang peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia. Platform MNDR membolehkan komuniti pembekal kesihatannya mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk bersambung dengan rangkaian global kumpulan sokongan rakan sebaya dan rakan kongsi. Julat penyelesaian teleperubatan mudah dan bebas kusut Syarikat termasuk perkhidmatan teleperundingan, pemenuhan preskripsi dan perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan dan penjagaan khusus jantina. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN MENDATANG

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini berkaitan harapan masa depan, rancangan dan prospek, serta apa-apa kenyataan selain fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan mendatang” dalam maksud Akta Pembaharuan Tuntutan Sivil Sewa 1995. Kenyataan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan berkaitan tarikh permulaan perdagangan dan penutupan yang dijangka. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “harap”, “bertujuan”, “sasaran” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan mendatang, walaupun bukan semua kenyataan mendatang mengandungi perkataan pengenalpasti ini. Kenyataan mendatang bukanlah jaminan prestasi masa depan dan tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan mendatang. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada berikut: keupayaan Syarikat untuk melaksanakan strategi kami, menguruskan pertumbuhan dan mengekalkan budaya korporat kami; prestasi, keadaan kewangan dan keputusan masa depan Syarikat; jangkaan berkenaan permintaan dan penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatan kami; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri penyelesaian teleperubatan di Singapura dan pasaran antarabangsa lain yang dirancang untuk disasarkan oleh Syarikat; reputasi dan jenama; impak persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; perubahan am dan keadaan perniagaan secara umum di Singapura dan pasaran antarabangsa yang dirancang untuk disasarkan oleh Syarikat dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas dan risiko-risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang dikemukakan oleh Syarikat kepada SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak bergantung berlebihan ke atas mana-mana kenyataan mendatang dalam kenyataan akhbar ini.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:
2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange
Singapura 608526
(+65) 6222 5223
Emel:

Pertanyaan Hubungan Pelabur:
Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the Americas, 5th Floor
New York, New York 10036
Pejabat: (646) 893-5835
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.