Menegakkan Cinta dan Kegembiraan dengan Basikal Elektrik DUOTTS di Euro 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 23 Jun 2024 — Shenzhen Yiwoke Technology Co., Ltd (hereinafter known as the “DUOTTS”) is excited to launch the “Spread the Love” campaign, enhancing the Euro Cup 2024 experience through joy and community participation. This initiative connects fans across Europe during the European Championship 2024.

Bagaimana untuk Menglibati Diri: Sertai, Kongsi, dan Menang!
Peserta boleh melibatkan diri dengan dengan mengikuti DUOTTS di Facebook, berkongsi catatan, dan memberi komen. Kempen ini menawarkan hadiah menarik, termasuk basikal elektrik DUOTTS, baucar diskaun, dan pek hadiah aksesori. Berkongsi pengalaman ini dengan orang tersayang menambah nilai emosi, menjadikan Kejohanan Eropah 2024 lebih bermakna.

DUOTTS

Gambaran Keseluruhan Basikal Elektrik DUOTTS

 • DUOTTS C29
  Sempurna untuk pengguna komuter bandar, mempunyai motor 750W yang berkuasa, bateri 48V 15AH, dan tayar 29*2.1 inci. Ia sesuai untuk perjalanan harian dan meneroka bandar tuan rumah Euro 2024. Semasa pertandingan, pembeli boleh menjimat €50, ditambah diskaun tambahan €30.
 • DUOTTS F26
  Dibina untuk pengembaraan dengan motor dwi 750W dan tayar gemuk 26*4.0 inci, menawarkan kestabilan dan kuasa untuk penerokaan luar jalan. Semasa Piala Eropah 2024, nikmati penjimatan €130, ditambah diskaun tambahan €30.
 • DUOTTS S26
  Dengan kemampuan jarak jauh dan persediaan motor dwi yang kukuh, sesuai untuk perjalanan jarak jauh dan pelbagai medan, menjadikannya sempurna untuk perjalanan yang luas. Pembeli boleh menjimat €150, ditambah €30 tambahan, menawarkan nilai yang luar biasa untuk penunggang yang berpengalaman.
 • DUOTTS N26
  Menggabungkan reka bentuk tradisional dan moden, mempunyai motor dwi 750W, tayar 26*4.0 inci, dan rupa inspirasi motosikal yang inovatif. Basikal gunung yang hebat ini sesuai untuk persekitaran bandar dan medan kasar. Semasa Euro 2024, pembeli boleh menjimat €100, ditambah diskaun tambahan €50, menjadikannya pilihan yang menonjol untuk menunggang yang bergaya dan berkuasa.

Sebarkan Cinta dengan DUOTTS
Sertai kempen “Spread the Love” untuk meraikan Euro 2024 bersama DUOTTS. Jangan lepaskan peluang untuk memenangi basikal elektrik berprestasi tinggi dan nikmati diskaun eksklusif di !

Tentang DUOTTS
DUOTTS komited untuk menyediakan basikal elektrik yang inovatif dan berkualiti tinggi yang merevolusikan pengangkutan bandar dan luar jalan. Dengan fokus pada penyelesaian lestari dan kepuasan pelanggan, DUOTTS menawarkan pelbagai produk basikal elektrik yang direka untuk memenuhi keperluan penunggang moden.

Media contact:
Company: Shenzhen Yiwoke Technology Co., Ltd
Website:
Email:
Facebook:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.