KANZHUN LIMITED akan Lapor Hasil Suku Pertama 2024 pada 21 Mei 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, Mei 08, 2024 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan terkumpul tidak diaudit bagi suku pertama berakhir 31 Mac 2024, sebelum pasaran AS dibuka pada Selasa, 21 Mei 2024.

Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab pada Selasa, 21 Mei 2024 pada pukul 8:00 petang Waktu Beijing (8:00 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat) untuk membincangkan keputusan.

Peserta dikehendaki mendaftar terlebih dahulu untuk sesi soal jawab di:

Setelah pendaftaran, peserta akan menerima emel yang mengandungi nombor talian peserta dan kod peribadi unik. Maklumat ini akan membolehkan anda mendapat akses segera kepada sesi soal jawab. Peserta boleh mendaftar pada bila-bila masa, termasuk sehingga dan selepas permulaan sesi soal jawab.

Webcast langsung dan arkib sesi soal jawab akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat menghubungkan pemohon kerja dan pengguna perniagaan dengan cara yang cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, produk transformasi yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar, dan mencipta senario baharu dalam proses perekrutan talian. Berkat asas pengguna yang besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan kesan rangkaian kuat untuk meningkatkan kecekapan perekrutan dan memacu pertumbuhan pesat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
E-mel:

Di China:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel:

Di Amerika Syarikat:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Brandi Piacente
Telefon: +1-212-481-2050
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.