Huize Holding Limited akan Laporan Kewangan Suku Pertama 2024 pada 23 Mei 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Mei 16, 2024 — Huize Holding Limited, (“Huize”, syarikat atau “kami”) (NASDAQ: HUIZ), pemimpin platform produk dan perkhidmatan insurans digital untuk pengguna generasi baharu di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan suku pertama 2024 yang tidak diaudit selepas pasaran AS ditutup pada Khamis, Mei 23, 2024.

Pasukan pengurusan Syarikat akan mengadakan persidangan keputusan kewangan pada pukul 9:00 malam Waktu Timur pada Khamis, Mei 23, 2024 (9:00 pagi Waktu Beijing/Hong Kong pada Jumaat, Mei 24, 2024). Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Judul Acara: Persidangan Panggilan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024 Huize Holding Limited
Pautan Pendaftaran:

Semua peserta mesti menggunakan pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Selepas pendaftaran, setiap peserta akan menerima e-mel pengesahan yang mengandungi nombor sambungan dan PIN akses unik, yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web persidangan panggilan juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Mengenai Huize Holding Limited

Huize Holding Limited ialah pemimpin teknologi insurans yang menghubungkan pengguna, pemberi insurans dan rakan pengedaran secara digital melalui penyelesaian berpandu data dan berdaya AI di China. Menyasarkan pengguna berpendapatan sederhana, Huize komited untuk melayani keperluan insurans sepanjang hayat pengguna. Ekosistem insurans dalam talian ke luar talian bersepadu menyeluruh kitaran hayat insurans dan menawarkan pengguna spektrum produk insurans, perkhidmatan satu penghujung dan pengalaman transaksi yang disusun rapi di semua senario.

Dengan memanfaatkan AI, analisis data dan keupayaan digital, Huize memberdayakan rantai perkhidmatan insurans dengan penyelesaian teknologi berdaya yang dibangunkan sendiri untuk perundingan insurans, penglibatan pengguna, pemasaran, pengurusan risiko dan perkhidmatan tuntutan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Puan Harriet Hu
Pengarah Hubungan Pelabur

Hubungan Media

Christensen Advisory
Di China
Puan Crystal Lai
Telefon: +852 2117 0861
E-mel:

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.