BTCC Melancarkan Persaingan Perdagangan Dunia Dengan Kumpulan Hadiah Rekod 10 Juta USDT

(SeaPRwire) –   VILNIUS, Lithuania, 3 Mei 2024 — BTCC, platform perdagangan mata wang kripto tertua di dunia, mengumumkan permulaan Pertandingan Perdagangan Sedunia BTCC (BWTC) 2024, dengan hadiah terbesar sebanyak 10 juta USDT. Pertandingan global ini, dibahagikan kepada tiga kategori utama, menjemput peserta dari seluruh dunia, menunjukkan komitmen BTCC terhadap inklusiviti dan keragaman dalam perdagangan mata wang kripto.

Kategori pertandingan—perdagangan perseorangan, perdagangan menyalin, dan pertandingan rujukan—direka untuk menampung pedagang dari semua tahap kemahiran dan keutamaan. Pertandingan perdagangan perseorangan, sudah dibuka untuk pendaftaran, menawarkan hadiah bersama 1.4 juta USDT, memberi peluang kepada peserta untuk memenangi sehingga 26,700 USDT setiap bulan.

Seperti segmen pertandingan perdagangan menyalin, peserta dibahagikan kepada dua kumpulan: pedagang pemimpin dan pedagang menyalin. Pedagang pemimpin bersaing untuk hadiah 50,000 USDT berdasarkan prestasi perdagangan pemimpin mereka, manakala pedagang menyalin bersaing untuk 30,000 USDT, dengan kedudukan ditentukan oleh jumlah perdagangan menyalin mereka.

Selain format perdagangan biasa di atas, BTCC menonjol dengan memasukkan pertandingan rujukan. Ini menggalakkan pengguna sedia ada untuk memperkenalkan pedagang baru ke platform itu, dengan hadiah sebanyak 65,000 USDT dianugerahkan setiap bulan berdasarkan jumlah perdagangan pengguna dirujuk dan bilangan pengguna baru yang dibawa masuk.

Alex, Ketua Operasi di BTCC, berkongsi keghairahan mengenai pelancaran itu: “Pertandingan kami mencerminkan dedikasi kami terhadap inklusiviti. Kami menawarkan pertandingan pelbagai daripada perdagangan perseorangan hingga perdagangan menyalin, dan memberi ganjaran kepada mereka yang meluaskan komuniti kami melalui rujukan.”

BWTC 2024 akan memperkenalkan lebih banyak kategori pertandingan perdagangan, memberi peluang kepada pengguna untuk memenangi hadiah dari pulangan hadiah yang meluas.

Tahun ini, BTCC terus menunjukkan dedikasinya untuk menjadikan perdagangan mata wang kripto lebih mudah diakses melalui pelbagai kempen ganjaran. Kempen Bitcoin pecah separuh mereka baru-baru ini menyambut pemerhatian platform terhadap pecahan Bitcoin keempat sejak penubuhannya, mengedarkan ganjaran besar kepada peserta.

Kini memasuki tahun ke-13, BTCC terus berfokus untuk meluaskan tawaran kempennya untuk menarik pedagang pemula dan berpengalaman, memperkukuh kedudukannya sebagai pemimpin dalam industri pertukaran mata wang kripto.

Mengenai BTCC

Ditubuhkan pada 2011, BTCC adalah salah satu pertukaran mata wang kripto tertua di dunia. Misinya adalah untuk menjadikan perdagangan mata wang kripto mudah diakses dan boleh dipercayai untuk semua orang, terus menyesuaikan dan memperkembangkan untuk memenuhi keperluan pedagang di seluruh dunia.

Laman web:

Twitter:

Hubungan:

E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.