Acara JAPAN IR 2024 Pertama Diadakan di Ibu Pejabat Nasdaq di AS

(SeaPRwire) –   Empat Syarikat Jepun yang Tersenarai di Nasdaq Berhimpun untuk Menunjukkan Daya Tarik Syarikat Jepun kepada Dunia

TOKYO, 01 Julai 2024 — MEDIROM Healthcare Technologies Inc. (NASDAQ: MRM) (“Medirom” atau “Syarikat”), sebuah syarikat penjagaan kesihatan holistik yang berpangkalan di Jepun, mengumumkan bahawa pada 20 Jun, Syarikat adalah salah satu daripada empat syarikat Jepun yang tersenarai di Nasdaq yang membentangkan di NASDAQ JAPAN IR EVENT 2024 di ibu pejabat Nasdaq di Amerika Syarikat.

Acara Nasdaq bertujuan untuk meningkatkan kehadiran syarikat Jepun di Amerika Syarikat. Empat syarikat Jepun yang tersenarai di Nasdaq membentangkan kepada lebih daripada 120 pelabur dan media.

Joseph Brantuk, Ketua Pegawai Pelanggan Penyenaraian Global NASDAQ.
“Ini adalah inisiatif yang sangat baik untuk membawa daya tarikan syarikat Jepun terus kepada pelabur. Untuk terus menarik perhatian dan meningkatkan peluang komunikasi dengan pelabur, kami akan terus mengadakan acara JAPAN IR secara berkala di ibu pejabat Nasdaq di Amerika Syarikat untuk menyampaikan daya tarikan syarikat Jepun kepada dunia.”

Koji Eguci, Ketua Pegawai Eksekutif, menyatakan, “Majlis itu merupakan kejayaan besar, membolehkan pelabur dan wakil syarikat mengadakan perbualan peribadi yang lebih mendalam dan memperdalam pemahaman mereka tentang budaya Jepun dan daya tarikan syarikat pertumbuhan Jepun.”

◾️Bahagian hadapan Menara Nasdaq

image1

◾️ Tempat Acara

image2.png

image3.png

image4.png

image5.png

image6.png

image7.png

◾️ syarikat yang menyertai

◾️ Mengenai MEDIROM Healthcare Technologies Inc.

Gambaran Keseluruhan Syarikat
Nama: MEDIROM Healthcare Technologies Inc.
Bursa Saham: NASDAQ
Simbol Saham: MRM (Nasdaq CM)
Ibu Pejabat: Tradepia Odaiba 16F, 2-3-1 Daiba, Minato-ku, Tokyo
Wakil: Ketua Pegawai Eksekutif Koji Eguchi
Ditubuhkan: Julai 2000
Perniagaan: Operasi Studio / Francais / Teknologi Kesihatan / Perniagaan Peranti

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.