仙境传说:破晓 (Ragnarok: Dawn, Tajuk Inggeris Sementara) Menerima ISBN dari Kerajaan China

(SeaPRwire) –   Seoul, Korea Selatan, 13 Jun 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, mengumumkan bahawa 仙境传说:破 (“Ragnarok: Dawn”, Nama Inggeris Sementara), sebuah permainan MMORPG aksi fantasi, telah menerima ISBN oleh kerajaan China yang didedahkan pada 5 Jun 2024.

Permainan ini dibangunkan bersama oleh Guangdong Xinghui Teamtop Interactive Entertainment Co.,Ltd. (“Teamtop Interactive”), seorang pembangun dan penerbit permainan di China. Gravity telah menandatangani perjanjian dengan Teamtop Interactive yang memberikan mereka hak untuk menggunakan IP Ragnarok untuk membangunkan dan mengedarkan permainan di China.

Ragnarok: Dawn menandakan ISBN keempat yang dikeluarkan untuk tajuk Ragnarok, diikuti oleh tiga tajuk: Ragnarok Origin pada Ogos 2023, Ragnarok X: Next Generation pada Disember 2013, dan Ragnarok Online pada Februari 2024.

Ragnarok: Dawn adalah MMORPG fantasi ala Korea yang menampilkan medan utama, watak, dan raksasa dari alam semesta Ragnarok, diilustrasikan dengan nada hangat untuk mewujudkan rasa kartun yang mengurangkan ketegangan mata. Di samping itu, permainan ini mempermudah operasi pertempuran dengan bantuan AI, yang membolehkan kawalan yang lebih mudah.

Gravity berkata bahawa “Kami gembira Ragnarok: Dawn telah mendapat ISBN. Kami komited untuk menyediakan permainan berkualiti tinggi yang dapat dinikmati pemain pada bila-bila masa, memastikan prestasi dan kejayaan yang cemerlang.”

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, ialah permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungi:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
Emel:

Cik Jin Lee
Cik Shin Choi
Unit IR
Gravity Co., Ltd.
Emel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.