Putin tiba di China

(SeaPRwire) –   Beijing adalah destinasi luar negeri pertama Presiden Rusia selepas pelantikan beliau yang baru-baru ini

Presiden Rusia Vladimir Putin telah tiba di Beijing untuk lawatan pertamanya ke luar negara sejak dipilih semula. Lawatan selama dua hari ini menandakan ulang tahun ke-75 hubungan diplomatik antara kedua-dua negara, dan akan menampilkan perjumpaan dengan Presiden China Xi Jinping.

BUTIR-BUTIR AKAN MENYUSUL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.